Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Orkestra İle Evlilik Teklifi

Paket Açıklama: Sürpriz evlilik teklifi organizasyonunda bir orkestranın hiç beklemediğiniz bir anda aşama aşama organizasyona dahil olması ile şaşırtıcı bir evlilik teklifi gerçekleşmektedir. Hiç beklenmedik anda gelen sürprizlere , sonrasında bir orkestranın dahil olması. Heyacanlı, son derece romantik , son derece etkileyici bir evlilik teklifi paketi… Sadece evlilik teklifi değil, aynı zamanda doğum günü veya yıldönümü sürprizlerinizde fark yaratan bir paket.


- Sevdiğinizle Bir kafe veya restoran çıkışında veya sahilde gezerken, birden peşinize bir gitarist takılır, gitarıyla sizin için önemli olan bir parçayı çalarak sizi takip eder…
- Biraz ilerledikten sonra ilerdeki bankta oturan kemancı da peşinize takılır, sevdiğinizin şaşkın bakışları altında ilerlemeye devam edersiniz,
- Bir sonraki bankta oturan akordeon çalan müzisyende ekibe dahil olur ve peşinizde bir orkestra ile insanların şaşkın bakışları altında ilerlemeye devam edersiniz.
- Az ilerde tam karşınızda dev kalp maskotumuzla karşılaşırsınız
- Seni Çok Seviyorum afişinin açılması ile heyecan devam eder,
- Kalp maskotumuz kenara çekildiğinde, arkasında kırmızı halı, fenerler ve sürpriz kutu ortaya çıkar
- Kutunun açılmasıyla içinden kalp şeklinde baskılı uçan balonlar çıkar
- İç içe geçmiş kalp kutulardaki notları okuyarak en içteki kutu açıldığında evlilik teklifi sürprizi ortaya çıkar
- Uzaktan kumanda ile 2 adet volkan patlatılır 
- Profesyonel fotoğrafçı tarafından en az 100 kare foto çekilir.
- Profesyonel olarak büyük ölçüde gizli kamera çekimi ve montajı

Orkestra İle Evlilik Teklifi hakkında detaylı bilgi almak için hemen 0532 565 4825 ve 0212 287 2942 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Veya aşağıdaki formu doldurup bize mesaj bırakabilirsiniz:

Video Galerisi

Fotoğraf Galerisi

Ara Whatsapp Mail