Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Ortaköy Aurora Restaurant Organizasyon Paketleri

Ortaköyde bulunan Aurora Restaurant yeşillikler içerisindeki bahçesinde başbaşa yemek yiyebileceğiniz ve kutlama yapabileceğiniz, sizden başka kimsenin olmadığı 3 farklı konsept bulunmaktadır.

1)Bunlardan ilki cam qubbedir. Cam Qubbe 2 kişiliktir. İster foto ve kamera çekimleri ile birlikte organizasyon şeklinde , isterseniz sadece başbaşa yemek ve kutlama pastasından oluşan paketleri tercih edebilirsiniz.

2) Bir diğeri Çardak alanımız yine aynı şekilde , 2 kişiliktir. Çardak alanı 4 kişi içinde hizmet verebilmektedir. Yine aynı şekilde ; İster foto ve kamera çekimleri ile birlikte organizasyon şeklinde , isterseniz sadece başbaşa yemek ve kutlama pastasından oluşan paketleri tercih edebilirsiniz.

3) Şömineli oda ise 8-10 kişilik gruplar içinde uygun bir mekandır. Şömineli odada da ister foto ve kamera çekimleri ile birlikte organizasyon şeklinde , isterseniz sadece başbaşa yemek ve kutlama pastasından oluşan paketleri alabilirsiniz. Yemek sonrasında çay ikram olarak sunulmaktadır.

Yemek sonrasında akşamları bahçede Ateş Çukuru yakılmaktadır. Etrafında bulunan masada çayınızı , kahvenizi, şarabınızı veya nargilenizi alıp , keyifli sohbetlere katılabilrsiniz :)

Bunun haricinde daha kalabalık gruplar için Aurora Restaurantımız içinde de kapalı mekanda 80 kişiye kadar doğum günü, nişan vb organizasyonlar yapılabilmektedir.

Aralık 2023 için Geçerli Ortalama Menü Fiyatları ise  ;

2 kişilik Tavuk Menü: 4 çeşit meze, Salata, Tavuk Izgara, Alkolsüz içecekler ile 1140 TL den başlayan fiyatlarla.

2 kişilik Et menü: 4 çeşit meze, Salata, Dana bonfile, Alkolsüz içecekler ile 1650 TL den başlayan fiyatlarla.

2 kişilik Tavuklu Buhari Menü: Humus, manti, farmoza, tavuk etli Buhari, alkolsüz içecekler ile 1200 TL den başlayan fiyatlarla.

2 kişilik Etli Buhari Menü: Humus, mantı, farmoza, kuzu etli Buhari, alkolsüz içecekler ile 1345 TL den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır.

Ortaköy Aurora Restaurant Organizasyon Paketleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen 0532 565 4825 ve 0212 287 2942 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Veya aşağıdaki formu doldurup bize mesaj bırakabilirsiniz:

Fotoğraf Galerisi

Ara Whatsapp Mail