Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Fotoğraf Galerisi

Fotoğraflarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Puzzle İle Boğazda Sürpriz Evlenme Teklifi

Murat Bey'in Nurcan Hanım için planladığı muhteşem evlilik teklifi organizasyonu.. Nurcan Hanımı bir cafe de yalnız bırakan ve daha sonra sürprizlerle kendisine ulaştıran Murat Bey, muhteşem bir yatla güzel bir boğaz turunun ardından Asya ile Avrupa'nın birleştiği yerde Boğaziçi Köprüsü'nde Evet cevabını aldı :)

Organizasyon Videoları

Boğazda Evlilik Teklifi

Hatice Hanım ve Serdar Bey bu geceki misafirlerimiz :) Kuleli Askeri Lisesi önünden çiftimizi yata aldık ve muhteşem bir yat turu, yatta devam eden hoş sürprizler , uçan balonlar, baskılı güller... Serdar Bey'in asıl sürprizi Hatice Hanım'a olan aşkını tektaş ile taçlandırmak oldu. Hatice Hanım'a, rengarenk lazer ışıkları altında yatın ön kısmında sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Derya Hanım gerçekten de Kadir Beyin sürprizleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Herşey Kadir Bey'in tam istediği gibi oldu. Romantik bir yat turu , romantik müzikler, Boğaz'ın eşsiz manzarasına karşı güzel bir akşam yemeği. Yatta devam eden sürprizler , uçan balonlar, sürpriz kutular , gerçek gül yaprağına baskılar... Ve Köprüde lazer yazıları ile , Kadir Bey'in Derya Hanım'a ilan-ı aşkı... Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları

Drone İle Şaşırtıcı Evlilik Teklifi

Drone ile evlilik teklifi organizasyonu ; Galata Kulesi aşıkların yeni buluşma mekanı, İstanbul'un gözbebeği... İpek Hanım Galata Kulesi'nde kuleye çıkmak için beklerken sürpriz bir evlilik teklifi ile karşılaştı. Hiç beklenmedik anda havadan çekim ile birlikte Drone ile yukardan gelen yüzük büyük bir heyecan yarattı.

Organizasyon Videoları

Boğazda Evlenme Teklifi

Anar Bey ve Günay Hanım içindi, bu akşamki hazırlıklar. 5.Evlilik Yıldönümü için Anar Bey uzun bir liste yapmıştı. Aşkla dolu 5 yıl, muhteşem bir yat turu, güzel bir akşam yemeği sonrasında birbiri arkasına gelen sürprizler, boğaz köprüsünde renkli lazer gösterisi ve boğazda havai fişek gösterisi, çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları
12345678
Ara Whatsapp Mail