Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Fotoğraf Galerisi

Fotoğraflarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Kar Yağışında Boğazda Renkli Lazerle Evlilik Teklifi

Rusya'dan gelen misafirlerimizi üstü karla kaplı yatımızda sürprizlerimizle en güzel şekilde ağırladık. Romantik bir masa, romantik müzikler , sıcak bir ortamda gerçekleşen birbirinden farklı sürprizler ve yoğun kar yağışı altında lazerle köprüde renkli lazerle evlilik teklifi organizasyonu. Sürprizler Diyarı olarak çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sürprizler Diyarı Kolaj Teklif Anları

Sürprizler Diyarı; sizin fikirlerinizin, sizin düşüncelerinizin, sizin hayallerinizin ön planda olduğu, profesyonel bir yaklaşımla, hayalinizdeki evlenme teklifi organizasyonunu muhteşem bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz tek adrestir. Yatta, Lazerle, Kız Kulesi'nde, Helikopterde, Kumsalda, Sinemada En Farklı Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonları Ekonomik Fiyatlarla paketler halinde sizlere sunulmuştur.

Organizasyon Videoları

Sapphire de Romantik Bir Evlenme Teklifi

İstanbul'un en yüksek mekanında, Sapphire Seyir Terası'nda romantik bir akşam yemeği ve patlayan volkanlar eşliğinde sürpriz evlilik teklifi. Engin Bey'in Berrrin Hanım için planladığı muhteşem organizasyon. Bütün İstanbul'u gören büyüleyici manzarası eşliğinde gelen sürpriz evlilik teklifi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları

Sinemada Sürpriz Evlilik Teklifi

Serkan Bey , sinemada bir evlilik teklifi etmek istediğini ama sıradan bişey olmasın, farklı olmasını istedi. Birlikte güzel bir plan üzerinde çalıştık. Akmerkez Sinema Pink olarak seçimimizi yaptık. Serkan Bey'in arkadaşları önceden salona yerleştirildiler, kemancımız , teknik ekibimiz herşey hazır... Serkan Beyler geldiler ve film başladı. Bi süre sonra film kesildi ve ışıklar kapandı... Birden bir keman sesi ve sonrası Özlem Hanım'ı sevinç gözyaşlarına boğan sinemada muhteşem bir evlilik teklifi organizasyonu. Sürprizler Diyarı fark yaratır :)

Organizasyon Videoları

Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu

Herşeyden habersiz sahilde gezerken veya İstiklal'de bir o tarafa bir bu tarafa sevgili yürüyüşü yaparken arkanızdan gelen bir keman tınısı duyarsanız bilin ki arkası gelecek :) Birbirini takip eden müzisyenler eşliğinde ilginç ve şaşırtıcı bir evlilik teklifi. Tabi ki Sürprizler Diyarı'nda... Çiftlerimize şimdiden mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları
12345678
Ara Whatsapp Mail