Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Fotoğraf Galerisi

Fotoğraflarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Boğazda Evlilik Teklifi

Naz ve Sertaç çiftimiz için yapıldı bu defa tüm hazırlıklar... Bağazda başlayan romantik turumuz, iki kıta arasında yapılan lazerle evlilik teklifi ile mutlu sona ulaştı. Naz Hanım'ın Eveti ile bir çiftimizi daha memnuniyetle uğurladık.

Organizasyon Videoları

Renkli Lazerle Evlilik Teklifi

Ali Bey özenle seçimlerini yapmıştı , masa renginden , tur boyunca dinlenecek müziklere kadar... Herşey ve herkes Sinem Hanıma yapılacak sürpriz için hazırdı. Ve o an geldiğinde Sinem Hanım büyük bir şanşkınlık sonrasında , kendisine yapılan bu muhteşem evlilik teklifine Evet diyerek, Ali Bey'le mutlu bir başlangıç yaptı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Videoları

Orkestra İle Gelen Sürpriz Evlilik Teklifi

Çiftimiz sahilde gezerken birden arkalarında beliren bir kemancıya şaşkınlıkla bakarlar... Ama biraz sonra başka bir müzisyen, sonra başka bir müzisyen derken, peşlerinde bir orkestra ile arkadaşları tarafından açılan bir afişle durdurulurlar. Gökçe Hanım hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde gelen bu şaşırtıcı evlilik teklifine büyük bir evetle karşılık verdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Videoları

Otelde Evlilik Teklifi

Otel odalarında yapacağınız her türlü sürprizinizde yanınızdayız, ister bizim otel paketlerimizden yararlanın... İsterseniz de oteli siz seçin biz gelip süsleyelim. Fark yaratan dokunuşlar ile sürprizinize renk katın... 

Organizasyon Videoları

Lazerle Evlilik Teklifi Seda & Oğuz

Muhteşem yatlarımız ve birbirinden güzel ve farklı masalarımız ile bu defa Seda ve Oğuz çiftimizi ağırladık. Oğuz Bey'in beklenmedik evlilik teklifi karşısında duygulanan Seda Hanım, renkli lazerle köprüye yansıtılan Benimle Evlenir misin yazısına evet diyerek mutlu bir başlangıca adım attı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Videoları
12345678
Ara Whatsapp Mail