Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Fotoğraf Galerisi

Fotoğraflarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Mega Yatta Düğün Organizasyonu

Benzersiz bir düğün organizasyonu için adres olarak Boğazı düşünüyorsanız, sizi Mega Yatımıza bekleriz. Mega yatta hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek boğazın eşsiz güzelliğini dekor olarak kullanmak için Sürprizler Diyarı'nı aramanız yeterli. Boğazın en gözde restoranlarından gelen eşsiz lezzetler eşliğinde davetlilerinizi benzersiz bir düğüne tanık edeceksiniz.

Yunuslarla Başbaşa Yüzme ve Evlilik Teklifi Organizasyonu

Haluk Bey yunusları çok seven Tias Hanım için farklı bir evlilik teklifi planladı. Yunuslarla birlikte bir yüzme programı sırasında, yunusların getirdiği notlarla Tias Hanıma sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Yunuslarımız teklif anında da çiftimizin sevincine coşkusuna atlayışları ile ortak oldular :)Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları

Çırağan Sarayı'nda Romantik Evlilik Teklifi

Çırağan Sarayı'nın muhteşem atmosferinde Türk Osmanlı Mutfağının benzersiz lezzetleriyle , romantik bir akşam yemeğinde buluşmaya ne dersiniz? Sevdiğinizle baş başa, ister evlilik teklifi, ister doğum günü veya isterse yıldönümü organizasyonlarınız için , romantik bir akşam yemeği ve sonrasında gelen Çırağan Sarayı'na yakışır sürprizler... Tabibi ki Sürrpizler Diyarı Farkıyla... Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi etmek için profesyonel ekibimiz her zaman yanınızda...

Organizasyon Videoları

Kumsalda Evlilik Teklifi

Gerek İstanbulda , gerekse de İzmir şubelerimizin kumsalda gerçekleştridiği muhteşem evlilik teklifi organizasyonları... Herşeyiyle hayalinizdeki teklifi Sürprizler Diyarı farkıyla gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda şekillenen ve profesyonel bir şekilde organize edilen akış... Size sadece oluşturduğunuz hayalinizi yaşamak kalsın :) İster doğum günü, ister  yıldönümü, ister evlilik teklifi organizasyonları için Kumsal sizi çağırıyor...

İzoletta Evlilik Teklifi

Muhteşem bir ambiyans, otantik bir ortam, başbaşa şömine başında romantik bir akşam yemeği... Sadece size özel, sadece size ait... Erkan Bey'in Özge Hanım için gerçekleştirdiği sürpriz evlilik teklifi... Çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları
12345678
Ara Whatsapp Mail