Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Fotoğraf Galerisi

Fotoğraflarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Helikopter Turu , Çırağanda Yemek ve Yatta Evlilik Teklifi

Vip araçla Göksu Hanımı evinden alan Ahmet Bey, helikopter turu sonrasında Çırağan Sarayı'na helikopter indirdi... Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir yemek sonrasında vip yatımızla köprüde Türkiye'nin en güçlü renkli lazer cihazı ile sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz... Sürprizler Diyarı ile farkınızı ortaya koyun...

Organizasyon Videoları

Helikopterde Evlilik Teklifi

Alperen Bey , Merve Hanım için güne yayılan farklı sürprizler hazırladı... Fikirlerini paylaştı... Özel Araçla sabah evden alınan Merve Hanım önce kuaföre, sonra kendisini Lacivert Restaurant'ta beklemekte olan Alperen Bey'in yanına götürüldü. Lacivertteki Brunch sonrası ruhtıma yanaşan yatla alınarak romantik bir Boğaz Turu gerçekleştirdiler. Yatta devam eden sürprizler sonrasında, araçla Heliport alanına geçtiler ve Merve Hanım'ın ayakları yerden kesildiğinde Alperen Bey'in sürprizi gecikmedi:) Helikopterde tektaş yüzükle evlilik teklifini gerçekleştirdi. Sürprizler Diyarı olarak kendilerine bu güzel organizasyonun çekim ve montajında eşlik etmeye çalıştık. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Videoları

Çırağan Yat Lazerle Evlilik Teklifi

Vip araçla Göksu Hanımı evinden alan Ahmet Bey, helikopter turu sonrasında Çırağan Sarayı'na helikopterle indiler... Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir yemek sonrasında vip yatımızla köprüde Türkiye'nin en güçlü renkli lazer cihazı ile sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirdi.

Organizasyon Videoları

Çırağan Sarayında Evlenme Teklifi

Çırağan Sarayında sultanlara layık bir ağırlama , Saray mutfağından çok özel lezzetler ve devamında muhteşem bir yatla romantik boğaz turu ve lazerle köprüde evlilik teklifi organizasyonu. Muhammed Bey ve Duygu Hanıma mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları

Kumsal Ateşi Etrafında Sürpriz Evlenme Teklifi

Gürkan Bey'in, Enise Hanım için planladığı kumsal ateşi etrafında romantik bir akşam yemeği ve sürpriz evlilik teklifi organizasyonunu. Kumsalda evlilik teklifi etmek için , aşkın mevsimi yoktur diyorsanız... Çılgınlık ve romantizmin birarada olduğu muhteşem bir organizasyon... Çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Videoları
12345678
Ara Whatsapp Mail