Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Mert Bey Eda Hanım'a yapacağı teklif için tüm detayları bize aktardı. Çiftimiz için özel olarak süslenen masalarında romantik bir yat turu yaptıktan sonra , devam eden sürprizler ışığında lazerli evlilik teklifi yaparak, aşklarını tüm İstanbul'a ilan ettiler. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Yasin Bey, İdil Hanım'a olan aşkını ilan etmek ve tektaş yüzükle de bunu taçlandırmak istedi. Yasin Bey İki kıtanın birleştiği noktada bunu Tüm İstanbul'a ilan etmek istedi. İdil Hanım'ın gözlerinin içine bakarak teklifini gerçekleştirdi. Teknede evlilik teklifinde bulunan Yasin Bey'i tebrik ediyor, çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Orkestra İle Gelen Sürpriz Evlilik Teklifi

Herşeyden habersiz sahilde gezerken veya İstiklal'de bir o tarafa bir bu tarafa sevgili yürüyüşü yaparken arkanızdan gelen bir keman tınısı duyarsanız bilin ki arkası gelecek :) Birbirini takip eden müzisyenler eşliğinde ilginç ve şaşırtıcı bir evlilik teklifi. Tabi ki Sürprizler Diyarı'nda... Çiftlerimize şimdiden mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Kumsalda Sürpriz Evlenme Teklifi

Ezgi Hanım bir cafe de otururken başladı masal. Cafede herşeyden habersiz oturan Ezgi Hanım'a  buket gül götürüldü. Gül tabi ki Tahsin Bey'den idi. Onu çok sevdiğini ve dışarda onu bir sürprizin beklediği yazılıydı. Dışarı çıktığında içerisi balon ve gül yaprakları ile süslenmiş vip aracımız Ezgi Hanım'ı alarak, Ulus'ta bulunan Kuaför Salonuna getirdi. Kauförde işi bitmek üzerekyen, bembeyaz bir elbise Ezgi Hanıma melek olmaya hazır mısın notuyla iletilmişti. Prensesler gibi hazırlanan Ezgi Hanım vip araçla Kumsal alanına geldiğinde Tahsin Bey keman eşliğinde Ona olan aşkını ilan etti ve beklenen evlilik teklifini kumsalda gerçekleştirdi. Sonrasında sürprizler boğazda yat turu ile devam etti. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sinemada Sürpriz Evlilik Teklifi

Serkan Bey , sinemada bir evlilik teklifi etmek istediğini ama sıradan bişey olmasın, farklı olmasını istedi. Birlikte güzel bir plan üzerinde çalıştık. Akmerkez Sinema Pink olarak seçimimizi yaptık. Serkan Bey'in arkadaşları önceden salona yerleştirildiler, kemancımız , teknik ekibimiz herşey hazır... Serkan Beyler geldiler ve film başladı. Bi süre sonra film kesildi ve ışıklar kapandı... Birden bir keman sesi ve sonrası Özlem Hanım'ı sevinç gözyaşlarına boğan sinemada muhteşem bir evlilik teklifi organizasyonu. Sürprizler Diyarı fark yaratır :)

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail