Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Doğanın İçinde Romantizm

Yeşilin ve doğanın tam ortasında , bir saklı cennet... Şömine başında size özel hazırlanmış bir masa, komple camlı kaplı ferah ve huzur dolu bir mekan. Son derece doğal, içinizi ısıtacak sımsıcak bir mekan. Size özel müzikler, size özel süslemeler, size özel garson ve tabi ki size özel foto ve kamera ekibi. Evlilik tekliflerinin cazip mekanı. Çiftimizi tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Boğazda Evlilik Teklifi

Elif Hanım'da güzel bir yat turunun ardından , sürpriz kutular, uçan balonlar ve kalp kutularla sürprizimizin ardından lazerle teknede evlilik teklifi organizasyonumuz ile Sercan Bey'in teklifine Evet diyerek mutlu bir başlangıç yaptı. Sercan Bey Tüm İstanbul'a aşkını ilan ederek Elif Hanım için farklı bir teklif organizasyonuna imza attı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Qubbe'de Romantik Evlilik Teklifi

Qubbe ihtişamıyla, görkemiyle evlilik teklifi organizasyonlarının gözbebeği olmaya aday. Qubbe'de farklı bir evlilik teklfine imza atan çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Boğazda Evlilik Yıl Dönümü Ve Havai Fişek Gösterisi

Anar Bey ve Günay Hanım içindi, bu akşamki hazırlıklar. 5.Evlilik Yıldönümü için Anar Bey uzun bir liste yapmıştı. Aşkla dolu 5 yıl, muhteşem bir yat turu, güzel bir akşam yemeği sonrasında birbiri arkasına gelen sürprizler, boğaz köprüsünde renkli lazer gösterisi ve boğazda havai fişek gösterisi, çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi ve Havai Fişek Gösterisi

Aşkla dolu 5 yıl, muhteşem bir yat turu, güzel bir akşam yemeği sonrasında birbiri arkasına gelen sürprizler, boğaz köprüsünde renkli lazer gösterisi ve boğazda havai fişek gösterisi. 5.yıldönümü Sürprizler Diyarında muhteşem geçti, nice yıllara diyor, çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail