Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Boğazda Evlilik Teklifi

Emre ve Yasemin için Bebek'te teknemiz hazırdı. Çiftimizi aldıktan sonra sürprizlerimizde planlandığı gibi gelmeye başlamıştı. Emre Bey teknede gerçekleşecek sürpriz evlilik teklifi için , herşeyi planlamıştı. Köprünün altına gelindiğinde lazer ışıklarının görsel şovu eşliğinde yüzük kutusu Yasemin Hanım'a sunuldu:) Cevap yine EVET oldu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Turgay Bey Almanya'dan gelerek Beyza Hanım için böyle bir sürpriz hazırladı. Radison Blu otelden yatla alarak , romantik bir akşam yemeği eşliğinde başbaşa bir Boğaz Turu ve yatta birbirini takip eden sürprizler ve en sonunda köprüye yansıtılan renkli lazerle gelen sürpriz evlilik teklifi... Çiftimiz muhteşem, yatımız muhteşem, deniz muhteşem, evlilik teklifi muhteşem :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. Evlilik Teklifi için Almanya'dan gelerek aynı zamanda memleket hasreti gideren tüm çiftlerimize selamlar :)

Organizasyon Fotoğrafları

Kumsalda Sürpriz Evlilik Teklifi

Kumsalda en güzel evlilik teklifi; soğuk hava, yağmur beklentisi ve tüm olumsuzluklara rağmen; ateş etrafında romantik bir akşam yemeği, volkan ve havai fişek ışıltıları altında kumsalda gerçekleşen muhteşem bir evlilik teklifi. Burak Bey ve Gülüş Hanım için mutluluklar diliyoruz. Sahilde evlilik teklifi etmek isteyen tüm çiftlerimizi bekliyoruz:)

Beklenmedik Anda Gelen Sürpriz Evlenme Teklifi

Evlilik teklifi, hiç beklenmedik bir anda, Kuruçeşme Sahilde yürüyüş yaparken karşınıza çıkabilir. Güzel ve keyifli bir günü mutluluk ile taçlandıran çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Ercüment Bey Fulya Hanım için ; Tüm İstanbul'a aşkını ilan etti. Fulya Hanım'ı çok sevdiğini ve O'nunla evlenmek istediğini renkli lazer ışıkları ile Boğazın her iki yakasına ilan etti. Boğazda muhteşem bir evlilik teklifi. Fulya ve Ercüment çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail