Evlilik Teklif Etmenin 4n+1k'sı

kumsalda evlilik teklifi (9)
Evlilik Teklif Etmenin 4n+1k'sı
  • 6 Şubat 2018

4N+1k'yı nasıl bilirsiniz? Hayat kurtaran bir formüldür kendisi. Yemek mi pişireceksiniz,uygulayın 4n+1k'yı, harikalar yaratın. İş yerinde sorunlarınız mı var, 4n+1k yöntemi Hızır gibi sorunlarınızı çözer! “Peki bunun konumuzla ne ilgisi var?” demeyin. Çünkü evlilik teklifi etme konusunda bir türlü karar veremeyenlerin imdadına da yetişiyor bu sihirli formül. Nasıl mı? İşte cevabı:

KİM?

Evlilik teklifi yapmanın onlarca yöntemi var. Bu yöntemlerden birine karar vermek için öncelikle sevgilinizin nasıl birisi yani “kim?” olduğunu net ifadelerle tanımlamanız gerekir. Formülümüzün 1K kısmı tam da burada devreye giriyor. Hazır mısınız? O halde sorun şimdi kendinize? Hayatınızı birleştirmek istediğiniz sevgiliniz nasıl birisi? Yani kim?

1- Kalabalık bir ortamda bütün dikkatleri üzerine çekmekten mi hoşlanır, yoksa utangaç ve içe dönük biri midir?

2- Önünde diz çöküp O'na evlenme teklif ederken baş başa olmanızı mı tercih eder? Yoksa bu ölümsüz ana ailesinin ve en sevdiği arkadaşlarının da tanık olmasını mı ister?

3-Trendy bir mekanda olmayı mı tercih eder; ya da örneğin doğal ve gözlerden uzak bir sahil kenarındaki romantizm mi O'nu daha mı çok etkiler?

Yukarıdaki sorulara vereceğiniz yanıtlar, O'na evlilik teklifi sürprizi hazırlamanızda size rehberlik edece önemli ipuçlarıdır. Ama bitmedi; gelelim formülün devamındaki 4n'ye:

1- NE?

O'na ne ile evlenme teklifi etmek istersiniz? Aklınızdan “Bu da ne saçma soru, elbette yüzük ile” cümlesi geçiyor olabilir. Şüphesiz ki evlilik teklifi ritüelinin olmazsa olmazı yüzüktür. Ama bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu ve O'nu ne kadar çok düşündüğünüzü göstermek için yüzük dışında ekstra detayları da planlamanız gerekebilir. Örneğin bu özel günde yüzük haricinde O'na ne sunmak istersiniz? “Ne?” sorusunun yanıtı “bir buket gül” de olabilir, “uçan balonlar” da olabilir, ya da başka ne isterseniz düşünün ve alt alta yazın.

2- NEREDE?

Formülün “n” harfiyle başlayan ikinci aşamasında “nerede” sorunun yanıtını arayacağız birlikte. Şık bir restoranda baş başa akşam yemeği olabilir. Eğer sevgiliniz sosyal biriyse, hazırlayacağınız sürpriz evlilik teklifi organizasyonuna arkadaşlarınızı da dahil edeceğiniz için akşam yemeği yerine daha genel yerleri, mesela bir parkı, birlikte gittiğiniz lisenin önünü, ya da bir sinema salonunu tercih edebilirsiniz.

3- NE ZAMAN?

Bu sorunun yanıtını pek geciktirmemenizi tavsiye ederiz. Mesela önümüzdeki hafta sonu olabilir, ya da yakındaki sevgililer gününü, ya da yeni yıl akşamını hedefleyebilirsiniz. Teklifi ne kadar geciktirirseniz heyecanınız da o kadar azalabilir. Aklınıza düştükten kısa süre sonra edeceğiniz evlilik teklifi sizce de harika olmaz mı? Beklemeye ne gerek var?

4- NASIL?

İşte formülümüzün son sorusuna geldik. “Nasıl” teklif edeceksiniz? Yukarıdaki sorulara verdiğiniz yanıtlarla zaten aklınızda üç aşağı beş yukarı bir plan oluşmuştur. Unutmayın; hazırlayacağınız sürpriz evlilik teklifi, O'nun da beğenileri ve isteklerini göz önünde bulundurarak hazırlanmalı.

Peki ama nasıl bir şey hazırlayacaksınız?

Telaşa gerek yok, siz sadece isteklerinizi belirleyin; Sürprizler Diyarı olarak bizler gerisini sizin için en iyi şekilde organize ederiz...

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img