Helikopterde Evlilik Teklifi Etmenin İpuçları

romantik-evlilik-teklifi-organizasyonu-2
Helikopterde Evlilik Teklifi Etmenin İpuçları
  • 24 Aralık 2016

Helikopterle evlilik teklifi etmenin ipuçları!

Helikopterle evlilik teklifi etmek gerçekten de müthiş romantik bir yöntem. Düşünsenize; ayaklarınız yerden kesilmiş, aşağıda nefis bir İstanbul manzarası akıyor, sevdiğiniz ve siz baş başa... Bu muhteşem fikri uygulamaya geçmeden önce son kontrolleri yapmakta fayda var!

Sevgilinizin yükseklik korkusu olmadığından ve uçuş tutmasına yakalanmayacağından emin olun!

Helikopterle evlilik teklifi kararınızı netleştirmeden önce, müstakbel eşinizin uçma ile bir problemi olmadığından emin olmanız çok önemli bir konu. Çünkü özenle hazırlanan sürpriz  evlilik teklifinin baş ağrısı, panik ve hatta üzerinize afiyet kusma ile rezil olmasını kimse istemez! Dolayısıyla plan yapmadan önce günlük konuşmalar arasında çaktırmadan O'nun uçuş korkusu veya uçuş tutması gibi rahatrsızlıkları olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bu konuda O'nun arkadaşlarından yardım almak da işinizi kolaylaştırabilir.

Helikopterle evlilik teklifi etmek gerçekten de muhteşem bir yöntem! Fakat unutmayın; bu güzel organizasyondan her iki taraf da zevk almalı!

Helikopterde evlilik teklifi yaparken yüzük ne zaman takılmalı?

Helikopter havalandığında emniyet kemerleriniz bağlı olacağı için diz çökecek bir pozisyonda olamayacaksınız. Dolayısıyla helikoptere binince teklifinizi yapabilir ve müstakbel eşinizle birlikte ayaklarınızın yerden kesilmesini tercih edebilirsiniz. Fakat bu planınızı önceden pilot ile konuşarak evlenme teklifi etmek için size yeterince zaman bıramasını sağlamayı unutmayın. Eğer gökyüzündeyken O'na olan aşkınızı ölümsüzleştirmeyi hayal ediyorsanız, diz çökme ritüelini helikopterden indiğinizde O'na çiçek verirken de gerçekleştirebilirsiniz. Yeter ki bütün aşamaları önceden planlayın!

Sizin için önemli olan bir yerin üzerinden uçarken evlenme teklifi ederek, romantizm dozunu biraz daha artırabilirsiniz. Bunun için pilotla önceden konuşarak size özel  bir işaret göndermesini sağlayabilirsiniz. Örneğin ilk tanıştığınız semtin üzerinden geçerken, Boğaz Köprüsü'nün üzerinden geçerken, ya da sizin için özel anlamı olan bir lokasyonun üzerinden geçerken evlenme teklifi ederek, bu özel anı çok daha anlamlı kılabilirsiniz.

Yedek B  planınız olsun!

Eğer doğum günü, tanışma yıldönümü gibi özel bir günde evlilik teklifi etmeyi planlıyorsanız, helikopterle evlilik teklifi seçeneği haricinde bir B planı da yaparak kendinizi garantiye almalısınız. Çünkü son anda hava değişebilir, rüzgar çıkabilir, helikopter havalanamayabilir! Romantik evlenme teklifinizin sizin dışınızda gelişen koşullar nedeniyle başka bir tarihe ertelenmesi riskini önceden düşünmeniz, sizi hayal kırıklığından kurtaracaktır.

Yüzüğü düşürmeyin!

Hava ne kadar güzel olursa olsun, helikopter havalandığında biraz sarsıntı oluşabilir. Her ne kadar helikopterin dört tarafı kapalı olsa da, siz yine de yüzüğü emniyetli bir yerde saklayın. Eğer elinizden düşerse, helikopterin içinde onu bulmak için zorlanabilirsiniz. Yüzüğü takma anında kendinizi daha sağlama almak için yüzüğü kurdeleyle bağlayabilirsiniz.

Bu önlemleri öğrendiğinize göre, artık helikopterde evlilik teklifi paketini seçme zamanı geldi demektir.

 Burada sizin için harika planlarımız var...

 

 

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img