Yaz Bitmeden Evlilik Teklifi Edeceklere Öneriler

kumsalda-evlilik-teklifi-2
Yaz Bitmeden Evlilik Teklifi Edeceklere Öneriler
  • 20 Ağustos 2017

Yaz Bitmeden Evlenme Teklif Edeceklere Öneriler

Evlenme teklifi etmek için en uygun mevsim diye bir şey elbette yok. Çünkü aşkın böyle bir takvimi yok! Sonbaharın romantizmi, ilkbaharın neşesi, kış döneminin bembeyaz kar manzaraları ve yaz aylarının güneşli pırıltıları; kuşkusuz ki evlenme teklifi için birbirinden harika zamanlar! Fakat sizin ruhunuz yaza uygunsa, kendinizi bir “yaz çifti” olarak tanımlıyorsanız, yaz bitmeden sürpriz evlenme teklifinizi hazırlamanızda fayda var. Ama yaz mevsiminin evlenme teklifi sürprizinizi riske atacak kendine özel koşullarını da göz ardı etmemeniz gerekir. İşte yaz teklifleri için bazı öneriler:

1- Açık havanın güzelliğinden yararlanın!

Yaz mevsimi demek açık hava demek, güneş demek, deniz demek! Yaz bitmeden evlenme teklifinizi denizden gelen nefis esintilerin eşliğinde, sonsuz maviliğin ortasında, mesela yatta gerçekleştirebilirsiniz. Ya da kumsalda evlilik teklifi paketlerinden birini tercih ederek, o özel anınızı yaz aylarının güzelliği ile taçlandırmayı da tercih edebilirsiniz. Sinemada ya da tiyatroda veya kapalı başka bir yerde evlilik teklifi etmek istiyorsanız, sizce de böyle bir organizasyon için sonbahar ya da kış daha uygun değil mi?

2- Hava durumu haberlerini takip etmeye başlayın!

Yaz aylarının nimetlerinden yararlanarak evlenme teklifini açık havada yapmak gerçekten de harika bir fikir. Ama bunu 40 derece sıcağın altında, terden sırılsıklam olmuş bir halde yaparsanız, partneriniz “evet” dedikten sonra başınızdan aşağıya konfeti yerine soğuk su dökmeniz gerekebilir! İşte bu nedenle, yaz aylarında yapacağınız sürpriz evlilik teklifi organizasyonunuzun saatini iyi ayarlamanız gerekir. Son zamanlarda yaz aylarında aniden yağan dolu ve yağmurları da düşünerek, siz en iyisi teklif etmeden önce meteorolojiyi takip etmeye başlayın! Böylesi en garantili!

3- Başkasının özel gününde rol çalmayın!

Yaz ayları düğünler, nişanlar, doğum günleri, yaz partileri ve konserler gibi etkinliklerle dolu dolu geçen zamanlardır. Sürpriz evlenme teklifi hazırlayacak vaktiniz yoksa, başkasının düğününde, doğum gününde ya da eğlencesinde, ya da bir yaz konserinde “hazır ortam şenlikliyken bu iş de aradan çıksın” düşüncesiyle hareket etmeye sakın kalkmayın! Çünkü bu, sizin özel gününüz. Kuzeninizin doğum günü için hazırlanmış yerde evlenme teklifi ederseniz, hem kuzeninizden rol çalmış olursunuz, hem de yeterince özen göstermediğinizi düşünen partneriniz bu duruma bozulabilir!

4- Yaz klişelerinden kaçının, özgün olun!

Yaz ayları, evlenme teklifi klişeleri için de uygun zamanlardır. Düşünsenize, kim bilir kaç bin kişi evlilik teklifi yüzüğünü kumlara sakladı? Kim bilir kaç bin kişi, batan güneşi kalp şekline getirdiği parmaklarının arasından fotoğrafladı? Biraz özgün olun, yaratıcılığınızı ortaya çıkarın. Özel zamanlarınızı ve anılarınızı düşündüğünüzde, emin olun en romantik fikri bulursunuz... Bulamadıysanız da üzülmeyin. Sürprizler Diyarı, beğeneceğiniz güzel bir evlilik teklifi senaryosunu sizin için hazırlar nasılsa... 

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img