Yiyeceklerle Sürpriz Evlilik Teklifi Yapmak İsteyenlere Öneriler!

kiz-kulesinde-evlilik-teklifi-10
Yiyeceklerle Sürpriz Evlilik Teklifi Yapmak İsteyenlere Öneriler!
  • 14 Eylül 2017

Yiyeceklerle sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyenlere esprili öneriler

Eğer yemeğe düşkün bir çiftseniz, restoranda sürpriz evlenme teklifi yapabilir, hatta çeşitli yiyeceklerden ilham ve yardım alarak bu günü esprileriyle unutulmaz kılabilirsiniz. Nasıl mı? İşte yiyeceklerle sürpriz evlilik teklifi yapmak için ipuçları:

1- Çikolata kaplı meyve buketiyle gelen sürpriz yüzük

Çikolataya hayır diyemiyorsa, çikolata kaplı meyve buketinin içinde parlayan yüzüğe de hayır diyemeyecektir. Ama dikkat edin, yanlışlıkla yüzüğü de yemesin!

2- Dondurulmuş su küpleriyle gelen sürpriz teklif

Özellikle sıcak yaz günleri için bu senaryoyu uygulayabilirsiniz. Çok basit! Şekilli bir buz kabına su doldururken yüzüğü de ekleyin. Ama tedbiri elden bırakmayın; buz küpünü asitli ve renkli içeceklere değil, su bardağına ekleyin. Hem dikkat çeksin, hem de formu bozulmasın! Bardaktaki buzlar eridiğinde aranızda da eriyecek buz kalmayacak ve bardağındaki yüzüğü fark ettiğinde siz çoktan diz çökmüş olacaksınız.

3- Tatlı mı tatlı bahanelerle gelen sürpriz evlilik teklifi

Kilo sorunlarınız yoksa güzel bir şekerleme ve çikolata sepeti hazırlayarak sürpriz evlilik teklifi yapabilirsiniz. Ama çok özel çikolata ve şekerlemeler seçin. Her bir şekerleme ya da çikolata O'na olan duygunuzu anlatsın. Mesela  '9 Kat Tat', çünkü O'nun gönlünüzde 9 kat yeri var. 'Albeni', çünkü O'nun albenisi başınızı döndürüyor. 'Hobby draje', çünkü en büyük hobiniz O'nu mutlu etmek. 'Eti Tutku”, çünkü O'na tutkuyla bağlısınız. 'BenimO', çünkü O'nun hep hayatınızda olmasını istiyorsunuz. 'Hoşbeş', çünkü O'nunla hoşbeş ederek beraber yaşlanmayı hayal ediyorsunuz. Bunun gibi şekerlemeleri tek tek nedenleriyle birlikte O'na uzatın. Sepetin en altından ise yüzük çıksın. İşte bahsettiğiniz bütün bu tatlı sebeplerden dolayı O'na evlilik teklifinizi edin. Bundan daha tatlı sürpriz olabilir mi?

4- Aşkı anlatan menü ile evlilik teklifi

Bu senaryo için sık sık gittiğiniz restoranın garsonlarından yardım istemeniz lazım. Menünün fotokopisini alın, en sevdiği yemeğin adının yanına teklifinizi yazın. Yemekleri sipariş etmek istediğinizde garson bu menüyü O'na uzatsın. Menüyü açsın ve teklifi gördüğünü hissettiğiniz anda  diz çökerek evlenme teklifinizi yapın...

5- Bonus; bu işi sizin yerinize biz organize edelim

Bütün bu fikirler çok güzel; ama çok daha profesyonel bir organizasyonla sürpriz evlilik teklifi yapmak istiyorum” diyorsanız, doğru adrestesiniz. Romantik evlilik teklifi paketlerimizden birini seçin. Ya da kafanızdan geçen sürprizi bize anlatın; gerisini bizim uzman ekibimiz sizin için dört dörtlük halletsin...

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img