Yeni Yılda Evlilik Teklifi

yeni-yilda-yilbasinda-evlilik-teklifi
Yeni Yılda Evlilik Teklifi
  • 20 Aralık 2017

Yeni Yıl Gecesi Evlenme Teklifi Edeceklere 4 Öneri

Yeni yılla birlikte yeni kararlar almak adettendir. Kimileri yeni yılda sigarayı bırakmak için plan yapar, kimileri ise fazla kilolarından kurtulmak için 1 ocağı bekler. Eskiyi sıfırlamak, taptaze bir başlangıç yapmak için aslında ideal bir zamandır yeni yıl. Haydi o zaman, ne duruyorsunuz! Cesur bir adım atarak bekarlığınızı eski yılda bırakmaya ne dersiniz! Aylardır çeşitli nedenlerle ertelediğiniz evlenme teklifini yeni yıl akşamı yapmak sizce de şahane olmaz mı? Emin olun binlerce kişi, sevdiğine sürpriz evlilik teklifi etmek için bu özel zamanı bekliyor. İşte bu özel geceyi daha da özel kılacak romantik yollardan bazıları:

1- Gece Yarısı Gelen Evlenme Teklifi

Yeni yıl gecesi evlenme teklif etmenin en romantik hali; aslında ilk akla gelen en basit hali.  Saatler gece yarısı 24:00'ü gösterdiğinde, herkes yeni yıl coşkusuyla birbirine sarılırken, sokaklarda tam da havayi fişekler patlarken, O'nun önünde diz çökerek  “Benimle evlenir misin?” diyebilirsiniz. İlk etapta kulağa sıradan gelen bu evlilik teklifinin başarısı seçilecek mekanda saklı. İyi bir organizasyonla yeni yıl akşamını çifte mutlulukla unutulmaz kılabilirsiniz. Romantik mekan seçme konusu  bizim uzmanlık alanımız, size bu konuda harika seçenekler sunabiliriz. Siz yeter ki yeni yıla sözlü bir çift  olarak girmeye karar verin.

2- Yeni Yıl Partisinde Evlilik Teklifi

O'na evlenme teklifi edeceğiniz akşam bütün şehir süslensin, ışıklar ve pırıltılar içinde coşkunuza ortak olsun diyorsanız, yılbaşı akşamı gerçekten de doğru bir seçim. O'nu özel bir yılbaşı partisine götürün; hatta bu bir sokak partisi bile olabilir. Ya da arkadaşlarınızı da davet ettiğiniz özel bir ev partisi düzenleyin. Eğlencenin tam da doruğa ulaştığı anda müzik birden romantiğe dönsün ve sevdiğiniz arkadaşlarınızın önünde O'na evlenme teklifinizi edin.

3- Yeni Yıl Hediyesi Tek Taş Yüzük

Bu yeni yıl O'na parfüm, kazak, kalpli ayıcık gibi hediyeler yerine tek taş yüzük almaya ne dersiniz? Elbette kırmızı kutuda sunulan, elbette diz çökerek verilen cinsten...

4- Yeni Yıl Romantizmi Evlilik Teklifinizle Taçlansın

Yeni yıl  nostalji, romantizm, umut, eğlence ve coşku içeren özel bir ruh haline girmek değil midir. O gece nerede olunduğunun önemi yoktur. Evde mısır patlatarak tombala da oynansa, sokak  partisine de katılınsa, ışıltılı bir mekanda da eğlenilse yeni yıl coşkusu özeldir. İşte o gece O'na hayatının en özel yeni yıl anısını yaşatabilirsiniz. Mesela “Seneye bu saatlerde nerede, kiminle nasıl olmak istediğini” sorabilir, ardından hiç beklemediği bir anda “Benimle evlenir misin?” diyerek  bir sonraki senenin yeni yıl romantizmini de bu özel geceye taşıyabilirsiniz... Ya da O'ndan yeni yıl dilek listesi hazırlamasını isteyebilir, bu listenin son maddesini unuttuğunu söyleyerek evlenme teklifinizi listenin en sonuna ekleyebilirsiniz... Çünkü romantizmde sınır yoktur. Biraz emek, biraz yaratıcılık, biraz duygu ile harika sürprizler hazırlamak mümkündür. Siz yeter ki yeni yılda O'na evlilik teklifi yapmak isteyin; biz Sürprizler Diyarı olarak size yardıma hazırız...

Şimdiden her ikinize de aşk dolu mutlu bir sene diliyoruz... 

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img