Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Lazerli Evlilik Teklifi

Harun Bey ve  Ecem Hanım'ı da misafir ettik. Beklenmedik bir şekilde yatımıza aldığımız çiftimiz, çok eğlendi, çok mutlu oldular. Bizde onlarla birlikte eğlendik. Ve en sonunda Harun Bey'in asıl sürprizi geceye damga vurdu. Boğaz Köprüsü birbirini seven iki kalbi biraraya getirdi. Kalbinden geçenleri , rengarenk ışıklarla köprüye yansıtan Harun Bey, Ecem Hanım'dan ölünceye dek bir ve beraber olma sözü aldı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yatta Lazerle Evlilik Teklifi

Yasin Bey Nimet Hanım için çok güzel bi sürpriz hazırladı. Yattaki romantik masada güzel bir akşam yemeği sonrasında boğazda lazerle evlenme teklifinde bulunan Yasin Bey , iki kıtanın birleştiği yerde Evet cevabını aldı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Helikopterde Evlilik Teklifi

Feyyaz bey ve Naz Hanım için hazırlıklar yapıldı. Uçuş programı ve hava durumu kontrol edildi. Ekibimiz heliport alanındaki son hazırlıkları da yaptılar ve çiftimiz helikopterle İstanbul turu için helikoptere alındı. Feyyaz Bey'in tur esnasında Naz Hanım'a dönerek evlilik teklifinde bulunması Naz Hanım için büyük sürpriz oldu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Lazerli Evlilik Teklifi

Selim Bey ve Funda Hanım Sürrpizler Diyarı'nın misafirleriydi bu defa. Suada Club'ta akşam yemeği sonrası yata aldığımız Funda Hanım, Selim Bey'in yat sürprizinden habersiz olduğu her halinden belli idi. Tabi sürprizler sadece yatla sınırlı kalmadı. Birbirini takip eden romantik sürprizler sonrasında köprüye yansıtılan lazerle Selim Bey teklifini gerçekleştirdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Süleyman Bey, Nuray hanıma yapacağı evlilik teklifi için Ankara'dan bize ulaştı. Nuray Hanım'a duyduğu aşkı romantik bir yat turunun ardından, lazer ışıklarının görsel şovu eşliğinde Tüm İstanbul'a ilan etti. Buradan tüm Ankara'ya selamlar gönderiyor, çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail