Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Lazerli Evlilik Teklifi

Burak Bey ve Hanife Hanım için ekibimiz artık hazırdı. Yatta güzel bir masa hazırlandı. Romantik müzikler eşliğinde güzel bir akşam yemeği sonrasın Hanife Hanım'ı yatın ön kısmında muhteşem bir sürpriz bekliyordu. Burak Bey lazerle yaptığı sürpriz evlilik teklifi ile Hanife hanıma olan aşkını ilan etti. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Afiş İle Sürpriz Evlilik Teklifi

İlkay Bey , Selin Hanıma yapacağı evlilik teklifi sürprizi için arkadaşlarının da olmasını istedi. Arkadaşlarla birlikte takıldıkları bir cafe çıkışında hiç beklmediği bir anda kendisine açılan afişle şaşıran Selin Hanım, uçan balonlar ve kalp kutularla gelen evlilik teklifi ile gecenin en şanslısıydı. İlkay Bey teklif sonrasında başbaşa romantik bir akşam yemeği için ise Boğaz'ın incisi Suada restoranlarını seçmişti. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kumsalda Sürpriz Evlenme Teklifi

Kışın kumsal ateşi etrafında romantik bir evlilik teklifi, romantizmin yeri ve zamanı yoktur diyenlerdenseniz, sizleri de bekleriz :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sürpriz Evlilik Teklifi

Evlilik teklifi hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bir zamanda gerçekleşsin diyorsanız , tabi ki sürprizler diyarı. İlkay Bey arkadaşları ile birlikte geldiği cafeden çıktıklarında birden açılan afişle Selin Hanım'ı gerçekten şaşırtmayı başardı. Uçan balonların , romantik sözcüklerin sonunda gelen Benimle Evlenir misin? sorusuna Selin Hanım, büyük bir coşkuyla EVET dedi. Çiftimiz daha sonra Suada da romantik bir akşam yemeği ile geceye devam ettiler.Çiftimize ömür boyu mutluklar diliyoruz.

Doğanın İçinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Barış Bey, Deniz Hanım'a,  şömine başında güzel bir akşam yemeği sonrasında, gelen sürprizlerin ardından kalpli kutularla evlilik teklifinde bulundu. Komple camla kaplı, özel dekorasyonu ile doğallığı ile dikkat çeken romantik mekanımızda evlilik teklifi almak Deniz Hanım'ı son derece mutlu etti. Bizde bu mutluluğa şahit olduk. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail