Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Drone İle Şaşırtıcı Evlilik Teklifi

Drone ile evlilik teklifi organizasyonu ; Galata Kulesi aşıkların yeni buluşma mekanı, İstanbul'un gözbebeği... İpek Hanım Galata Kulesi'nde kuleye çıkmak için beklerken sürpriz bir evlilik teklifi ile karşılaştı. Hiç beklenmedik anda havadan çekim ile birlikte Drone ile yukardan gelen yüzük büyük bir heyecan yarattı.

Organizasyon Fotoğrafları

Kız Kulesinde Romantik Evlenme Teklifi

Kız Kulesi'nde masal gibi evlilik teklifleri, Sürprizler Diyarı Farkıyla. Kız Kulesi efsanelere tanıklık eden muhteşem atmosferiyle evlilik tekliflerinin vazgeçilmez mekanı... Ömer Bey ve Buket Hanım'a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Boğazda Renkli Lazerle Evlenme Teklifi

Ahmet Bey Melek Hanım'a yapacağı sürpriz için Ortaköy'den yatımıza bindiler. Mum ışıkları ve şık objelerle özel olarak süslenen son derece romantik yat masasında boğazda turumuz başladı. Köprünün altına gelindiğinde sürprizlerimiz eşliğinde , yatın ön kısmına geldiklerinde lazerle evlilik teklifi ile gecenin şanslı çiftleri aasında yer aldılar :)

Lazerli Evlilik Teklifi

Dağhan Bey'den Elif Hanım'a Boğazda tekne gezisi ve birbirinden güzel sürprizler eşliğinde lazerli evlilik teklifi:) Rengarenk lazer ışıklaı ve Boğaz'ın muhteşem güzelliği eşliğinde muhteşem bir evlilik teklifi organizasyonu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Boğazda Evlilik Teklifi

Ayhan Bey ve Nazmiye Hanım'ı Bebek Parkında otururken yakaladık :) Herşeyden habersiz Boğazdan geçen yatları seyreden Nazmiye Hanım kendilerine doğru muhteşem bir yatın yaklaşmakta olduğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tabi asıl sürprizler yatta beklemekteydi kendisini :) Yatta romantik bir turun ardından , Boğaz Köprüsü'ne yazılan teklif cümleleri ile birlikte Ayhan Bey tektaş yüzüğü Nazmiye Hanım'ın gözlerinin içine bakarak sundu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail