Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Yunuslarla Yüzme ve Evlilik Teklifi Organizasyonu

Haluk Bey yunusları çok seven Tias Hanım için farklı bir evlilik teklifi planladı. Yunuslarla birlikte bir yüzme programı sırasında, yunusların getirdiği notlarla Tias Hanıma sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Yunuslarımız teklif anında da çiftimizin sevincine coşkusuna atlayışları ile ortak oldular :)Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Havadan Çekim ve Drone İle Evlilik Teklifi

Aşıkların mekanı Galata Kulesi... Bayram Bey ilkokuldan beri birlikte olduğu Gamze Hanım'a Galata'da aşıkların mekanında hiç beklenmedik bir şekilde Drone ile yukardan getirilen yüzükle evlilik teklifinde bulundu. Drone ile getirilen yüzüğü alan Bayram Bey, toplanan kalabalığın hayran bakışları altında , Gamze Hanım'a evlilik teklifinde bulundu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Çırağan Sarayı'nda Romantik Evlilik Teklifi

Çırağan Sarayı'nın muhteşem atmosferinde Türk Osmanlı Mutfağının benzersiz lezzetleriyle , romantik bir akşam yemeğinde buluşmaya ne dersiniz? Sevdiğinizle baş başa, ister evlilik teklifi, ister doğum günü veya isterse yıldönümü organizasyonlarınız için , romantik bir akşam yemeği ve sonrasında gelen Çırağan Sarayı'na yakışır sürprizler... Tabibi ki Sürrpizler Diyarı Farkıyla... Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi etmek için profesyonel ekibimiz her zaman yanınızda...

Organizasyon Fotoğrafları

Helikopter Turu, Çırağan'da Yemek ve Yat Lazer ile Evlenme Teklifi

Vip araçla Göksu Hanımı evinden alan Ahmet Bey, helikopter turu sonrasında Çırağan Sarayı'na helikopter indirdi... Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir yemek sonrasında vip yatımızla köprüde Türkiye'nin en güçlü renkli lazer cihazı ile sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz... Sürprizler Diyarı ile farkınızı ortaya koyun...

Organizasyon Fotoğrafları

Helikopterde Evlilik Teklifi

Alperen Bey , Merve Hanım için güne yayılan farklı sürprizler hazırladı... Fikirlerini paylaştı... Özel Araçla sabah evden alınan Merve Hanım önce kuaföre, sonra kendisini Lacivert Restaurant'ta beklemekte olan Alperen Bey'in yanına götürüldü. Lacivertteki Brunch sonrası ruhtıma yanaşan yatla alınarak romantik bir Boğaz Turu gerçekleştirdiler. Yatta devam eden sürprizler sonrasında, araçla Heliport alanına geçtiler ve Merve Hanım'ın ayakları yerden kesildiğinde Alperen Bey'in sürprizi gecikmedi:) Helikopterde tektaş yüzükle evlilik teklifini gerçekleştirdi. Sürprizler Diyarı olarak kendilerine bu güzel organizasyonun çekim ve montajında eşlik etmeye çalıştık. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail