Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Çırağan Yat Lazerle Evlilik Teklifi

Vip araçla Göksu Hanımı evinden alan Ahmet Bey, helikopter turu sonrasında Çırağan Sarayı'na helikopterle indiler... Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir yemek sonrasında vip yatımızla köprüde Türkiye'nin en güçlü renkli lazer cihazı ile sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirdi.

Organizasyon Fotoğrafları

İzoletta Evlilik Teklifi

Muhteşem bir ambiyans, otantik bir ortam, başbaşa şömine başında romantik bir akşam yemeği... Sadece size özel, sadece size ait... Erkan Bey'in Özge Hanım için gerçekleştirdiği sürpriz evlilik teklifi... Çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Sürpriz Kutu Organizasyonu

Kadir Bey' yıldönümü için çok özel bir çiçek siparişi vermek istedi. Yaprağında mesaj yazılı olan gerçek güller ve sürpriz kutulardan çıkan gümüş kolye ile İmren Hanım'ı şaşırtmayı başardı. Bol sürprizli günler diliyoruz.

Çırağan Sarayında Evlenme Teklifi

Çırağan Sarayında sultanlara layık bir ağırlama , Saray mutfağından çok özel lezzetler ve devamında muhteşem bir yatla romantik boğaz turu ve lazerle köprüde evlilik teklifi organizasyonu. Muhammed Bey ve Duygu Hanıma mutluluklar diliyoruz.

Organizasyon Fotoğrafları

Sürprizler Diyarı Kolaj

Sürprizler Diyarı; sizin fikirlerinizin, sizin düşüncelerinizin, sizin hayallerinizin ön planda olduğu, profesyonel bir yaklaşımla, hayalinizdeki evlenme teklifi organizasyonunu muhteşem bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz tek adrestir. Yatta, Lazerle, Kız Kulesi'nde, Helikopterde, Kumsalda, Sinemada En Farklı Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonları Ekonomik Fiyatlarla paketler halinde sizlere sunulmuştur. Küçücük bir kolaj ; keyifli seyirler... Hazırlayan : Atacan Üstündağ

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail