Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Yunus Gösteriminde Evlilik Teklifi

İlker Bey Tuğba Hanım'a yapacağı teklif için Yunus Gösteri Merkezimizi seçti. Yunus Gösterisi devam ederken , yunuslarımızın getirdiği notla Tuğba Hanım'a şaşırtıcı ve beklenmedik bir evlilik teklifi gerçekleştirdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Puzzle İle Boğazda Sürpriz Evlenme Teklifi

En farklı evlilik tekliflerinden biri, Puzzle ile başlayan romantik yat turu ile devam eden ve köprüde lazerle gerçekleştirlen muhteşem bir evlilik teklifi. Bedri Bey'in bir cafede oturan Merve Hanımı, dışarı çağırması ile başlayan tatlı sürprizler yol boyunca devam etti. Yattaki süslemeler, yattaki yemek , yemek sonrası uçan balonlar, kalpli kutular yaklaşmakta olan evlilik teklifinin habercisiydi. En sonunda heyacanın zirve yaptığı bir anda Asya ile Avrupa'nın birleştiği Boğaziçi Köprüsü'ne lazerle Benimle Evlenir misin? yazdıran Bedri Bey ; Merve Hanım'dan Eveti kaptı :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Organizasyon Fotoğrafları

Kumsalda Sürpriz Evlenme Teklifi

Eren Bey, kumsalda renkli ışıklar istemişti, kumsalda canlı müzik istemişti. Kumsalda ateş etrafında canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ve devamında gelen sürpriz evlilik teklifi organizasyonu. En ince ayrıntısına kadar herşey Eren Bey'in istekleri doğrultusunda hazırlandı. Bu güzel evlilik teklifi gibi güzellikler hep yanlarında olsun, çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Muhteşem bir yatla romantik bir Boğaz turu, Dünya'nın en güzel şehri İstanbulda, Asya ile Avrupa'nın tam ortasında köprüye yansıtılan lazer ışıkları altında gerçekleşen sürpriz evlilik teklifi. Ebru ve Okan çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Kumsalda Sürpriz Evlilik Teklifi

İsmail Bey Gizem Hanım için bir kumsal organizasyonu planladı. Kumsal ateşi etrafında romantik bir akşam yemeği ve yemek sonrasında gelen sürpriz evlilik teklifi ile Gizem Hanıma duyduğu aşkı kumsalda taçlandırdı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail