Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Neye Niyet Neye Kısmet Evlilik Teklifi

Umut Bey ile Ayşen Hanım bir cafeden çıktılar. Parkta gezerlerken Falcımız ile karşılaştılar. Kendilerini bekleyen mutlu sonla ilgili tüyolar aldıktan sonra, bu defa bir tavşan niyetçisi karşılarında belirdi. Neye niyet neye kısmet :) Çekilen niyet yazılarından çıkan şaşırtıcı sürpriz ile birlikte Umut Bey evlilik teklifini gerçekleştirdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Renkli Lazerle Evlilik Teklifi

İl dışından İstanbul'a gelen Taner Bey, Hilal Hanım'ı şaşırtmayı başardı.Hilal Hanım'ın sevdiği renklerde süslenen son derece romantik bir yat masası ile Boğazın sularında bir gezinti... Yatta birbiri ardına gelen sürprizler ve köprüye yansıtılan renkli lazer cihazı ile gelen sürpriz evlilik teklifi... Hilal Hanım'ın Evet'i ile çiftimiz mutlu bir başlangıca adım atmış oldu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Yunuslarla Baş Başa Yüzme Ve Sürpriz Evlilik Teklifi Çağlayan & Yeşim

Çağlayan Bey'in Yeşim Hanım gerçekleştirdiği muhteşem sürprizde, Yunuslarla baş başa yüzme programı esnasında, evlilik teklifi notunun Yeşim Hanıma ulaştırılmasında görev alan sevimli yunuslarımız, teklif anında da çiftimizin mutluluklarına atlayışlarıyla eşlik ettiler. Çağlayan Bey'in sürprizleri bunlarla sınırlı değildi tabi. Dışarda kendilerini bekleyen, balon ve gül yapraklarıyla süslenmiş vip aracımızla Suada 'da güzel bir akşam yemeği ile teklifi taçlandırdılar. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Evlilik Teklifi Organizasyonu Sürprizler Diyarı

Suada'da bir akşam yemeği sonrasında muhteşem bir yatla Fırat Bey ve Dilan Hanımı aldık. Yata bindiğinde muhteşem bir masa ile karşılaşan Dilan Hanım'ın şaşkınlığı görülmeye değerdi. Romantik dokunuşlar, romantik müzikler , kemanın tınıları ile birleşen  boğazın eşsiz güzelliği... Sonrasında devam eden sürprizler, balonlar, kalpler ve en sonunda Boğaz Köprüsü altına yansıtılan 30 watt gücünde Türkiye'nin en güçlü lazer cihazı ile Benimle Evlenir misin yazısı...ve beklenmedik anda gelen sürpriz evlilik teklifi... Fırat Bey Evet'i aldı. Çiftimize ömür boyu mutlulklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail