Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Lazerli Evlilik Teklifi

Muhteşem yatlarımız ve birbirinden güzel ve farklı masalarımız ile bu defa Seda ve Oğuz çiftimizi ağırladık. Oğuz Bey'in beklenmedik evlilik teklifi karşısında duygulanan Seda Hanım, renkli lazerle köprüye yansıtılan Benimle Evlenir misin yazısına evet diyerek mutlu bir başlangıca adım attı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Orkestra İle Boğazda Sürpriz Evlenme Teklifi

Çiftimiz sahilde gezerken birden arkalarında beliren bir kemancıya şaşkınlıkla bakarlar... Ama biraz sonra başka bir müzisyen, sonra başka bir müzisyen derken, peşlerinde bir orkestra ile arkadaşları tarafından açılan bir afişle durdurulurlar. Gökçe Hanım hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde gelen bu şaşırtıcı evlilik teklifine büyük bir evetle karşılık verdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Otelde Sürpriz Evlilik Teklifi

Otel odalarında birbirinden güzel süslemelerle sürprizine renk katabilirsiniz. İster doğum günü, ister evlilik teklifi ve isterse yıldönümü organizasyonu için olabilir. Uçan balonlar, gül yaprakları, seni seviyorum veya iyi ki varsın yazıları ile otel süsleme ve otelde sürpriz organizasyonlar Sürprizler Diyarı'nda...

Organizasyon Fotoğrafları

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Yavuz Bey ve Zeynep Hanım'ı sahilde yürürken davet etmiştik yatımıza... Romantik müzikler ve romantik sürprizlerin ardından Yavuz Bey asıl sürprizi Boğaz Köprüsüne , Türkiye'nin en güçlü lazer cihazı ile Benimle Evlenir misin? diyerek yaptı. Tabi ki Evet cevabını aldı :) Evlilik teklifi organizasyonu için bizi tercih eden çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Yaşar Bey ve Dilek Hanım'ı güzel bir akşam yemeği sonrasında yatımızda ağırladık. Hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşan Dilek Hanım, Boğaz Köprüsü'ne yansıtılan romantik sözler ile yapılan evlilik teklifine Evet diyerek mutlu bir başlangıç yaptı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail