Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Doğanın İçinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Anıl Bey'in Tuğçe Hanım için gerçekleştirdiği romantik evlilik teklifi, sürprizlerle dolu romantik bir akşam yemeği sonrasında unutulmayacak bir evlilik teklifi organizasyonu. Şömine başında başbaşa romantik bir akşam yemeği ve süprizlerle dolu bir gece. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Lazerli Evlilik Teklifi

Boğaz Köprüsü'nde lazerle evlilik teklifi organizasyonu, Suada Clup'ta yemek sonrasında muhteşem bir yat turu ve devam eden sürprizler eşliğinde sürpriz evlenme teklifi. Renkli lazerle Köprü'de gerçekleşen sürpriz teklif organizasyonu. Ela Hanım köprüde adını görünceye kadar, böyle bir sürpriz beklemiyordu :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Helikopterde En Güzel Evlilik Teklifi

Helikopterle İstanbul turu atarken gerçekleştirilen sürpriz evlilik teklifi organizasyonu. Helikopterde sürpriz evlilik teklifi ile hayalleriniz gerçek olsun. Mustafa Bey gökyüzünde bir organizasyon istedi. İstanbul üzerinde uçarken, Mustafa Bey birden tarihi teklifi yaptı :) Bahar Hanım için sürpriz bir evlilik teklifi oldu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Romantik Evlilik Teklifi Doğanın İçinde

İstanbul'un kalbinde bir saklı cennet, size özel, sizinle güzel. Komple camla kaplı , ormanın tam ortasında, şömine başında doğayla iç içe... Size özel süslemeler, size özel müzikler, size özel sürprizlerle evlilik teklifi ve diğer sürprizlerin (evlilik yıldönümü, doğum günü) vazgeçilmez mekanı. Can ve Tuğba çiftimize mutluluklar diliyor. Sürprizler Diyarı olarak burdan kendilerine selamlarımızı iletiyoruz.

Kız Kulesi'nde Yemek ve Yat Lazer

Nuri Bey ve Buse Hanım için hazırlandık Sürprizler Diyarı olarak... Almanya'dan gelen neşe dolu çiftimiz ile daha da renklenen Kız Kulesi; çiftimizin Kule'den yatımıza binişi ile biraz hüzünlendi galiba. Muhteşem bir yatla, romantik bir boğaz turu ve devam eden sürprizlerle Köprü'ye ulaştık en sonunda ve Türkiye'nin en güçlü renkli lazeri ile gelen evlilik teklifi ile Kız Kulesi'nde başlayan masal mutlu sona ulaştı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail