Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Kumsalda Sürpriz Evlilik Teklifi

Kumsalda başbaşa bir akşam yemeği , ay ışığının denize vuran ışıltısı ve romantik müzikler eşliğinde büyülü bir atmosfer... Yemek sonrasında sürprizlerle devam eden geceye Burak Bey'in arkadaşlarının da destek verdiği sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Elif Hanım ve Burak Bey gecenin Prens ve Prensesiydi... Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Kumsalda Sürpriz Evlenme Teklifi

Burak Bey'de Elif Hanım'a yapacağı evlilik teklifinde Sürprizler Diyarı'nı seçmişti. Herşeyin kusursuz olmasını istiyordu. Elif Hanım'ın hayalindeki evlilik teklifini gerçekleştirmek için hazırlıklara başladık. Kumsalda başbaşa bir akşam yemeği , ay ışığının denize vuran ışıltısı ve romantik müzikler eşliğinde büyülü bir atmosfer... Yemek sonrasında sürprizlerle devam eden geceye Burak Bey'in arkadaşlarının da destek verdiği sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Elif Hanım ve Burak Bey gecenin Prens ve Prensesiydi... Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Burak Bey Merve Hanım'a duyduğu aşkı Tüm İstanbul'a ilan ederek , iki kıta arasında sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Çiftimiz ,romantik bir yat turu sırasında köprüye yansıtılan renkli lazer gösterisi ile yapılan teklife Evet diyerek mutlu bir başlangıç yaptılar. Mutluluklar diliyoruz.

Puzzle İle Boğazda Sürpriz Evlenme Teklifi

Bedri Bey'in bir cafede oturan Merve Hanımı, dışarı çağırması ile başlayan tatlı sürprizler yol boyunca devam etti. Yattaki süslemeler, yattaki yemek , yemek sonrası uçan balonlar, kalpli kutular yaklaşmakta olan evlilik teklifinin habercisiydi. En sonunda heyacanın zirve yaptığı bir anda Asya ile Avrupa'nın birleştiği Boğaziçi Köprüsü'ne lazerle Benimle Evlenir misin? yazdıran Bedri Bey ; Merve Hanım'dan Eveti kaptı :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Organizasyon Fotoğrafları

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Sercan Bey Sema Hanım'a yapacağı evlilik teklifi konusunda Sürprizler Diyarı'nı tercih etti. Sema Hanım'ın sevdiği renklerde hazırlanan masası, çiftimizin en sevdiği müzikler eşliğinde romantik bir yat turuna dönüştü. Biribirini takip eden sürprizler köprüde yapılan lazerle evlilik teklifi ile mutlu sona ulaştı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail