Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Betül ve Atalay çiftimiz de sadece İstanbul'a özgü olan , lazerle evlilik teklifi organizasyonumuzu tercih ettiler. Muhteşem yatlarla çıktığımız boğaz turları, romantik yemekler ve birbirinden güzel sürprizler eşliğinde köprüde lazerle evlilik teklifi organizasyonu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

14 Yıllık Aşkına Yat Sürprizi

Aşkla Dolu 14 Yıl... Kamuran Bey yıldönümlerinde Hatice Hanım'a çok özel bir sürpriz hazırladı. Özel araçla yatımıza gelen çiftimiz güzel bir akşam yemeği ve romantik bir Boğaz turu devamında köprüde bu aşklarını Tüm İstanbu'a ilan ettiler. Nice nice yıllara aynı heyecan ve artarak devam eden bir sevgi ile ulaşmalarını tememni ediyoruz. Kim demiş evlilik aşkı öldürür diye:)

Şaşırtıcı Bir Evlilik Teklifi

Bir niyetçi bir falcı :) Sıradışı bir evlilik teklifi organizasyonu ile şaşkınlıklar birbiri ardına geldi ve sonunda sürpriz evlilik teklifi ile ortam şenlendi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Puzzle ile Gelen Sürpriz Evlilik Teklifi

Murat Bey bir cafede yalnız bıraktığı Merve Hanım'ı dışarı çağırıdığında başlayan sürprizler , birbirini takip edip durdu... Bu sürprizler Merve Hanım'ı adım adım kendisini sahilde bekleyen evlilik teklifine yaklaştırmaktaydı. Yol boyunca sunulan sürprizler , evlilik teklifinin habercisiydi aslında. Romantik bir şekilde süslenmiş yatta puzzle ile beklenmedik anda gelen sürpriz evlilik teklifi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Canlı Müzik Eşliğinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Emre Bey Eda Hanım için bir sürpriz hazırladı, Güzel bir afiş, birbiri ardına ortay çıkan müzisyenler ve sahilde yürürken birdenbire şekillenen bir evlilik teklifi organizasyonu. Orkestra eşliğinde sürpriz kutular, uçan balonlar ve geleceğe doğru atım atan birbirini seven iki kalp :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail