Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Köprüde Renkli Lazerle Evlenme Teklifi

Turgay Bey Almanya'dan gelerek Beyza Hanım için böyle bir sürpriz hazırladı. Radison Blu otelden yatla alarak , romantik bir akşam yemeği eşliğinde başbaşa bir Boğaz Turu ve yatta birbirini takip eden sürprizler ve en sonunda köprüye yansıtılan renkli lazerle gelen sürpriz evlilik teklifi... Çiftimiz muhteşem, yatımız muhteşem, deniz muhteşem, evlilik teklifi muhteşem :) Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları

Maltepe Sahilinde Sürpriz Organizasyon

Bahar Hanım , Ablasına Maltepe sahilinde gezerken bir sürpriz hazırladı. Sürpriz kutular içinden çıkan uçan balonlar ve kalp kutulardan çıkan hediye ile bir gönül alma organizasyonu. Sürrpizlerimizi ister evlilik teklifi, ister doğum günü isterse de bu şekilde özür dilemek amaçlı da kullanabilirsiniz...

Orkestra İle Boğazda Sürpriz Evlenme Teklifi

Çiftimiz sahilde gezerken birden arkalarında beliren bir kemancıya şaşkınlıkla bakarlar... Ama biraz sonra başka bir müzisyen, sonra başka bir müzisyen derken, peşlerinde bir orkestra ile arkadaşları tarafından açılan bir afişle durdurulurlar. Gökçe Hanım hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde gelen bu sıradışı evlilik teklifine büyük bir evetle karşılık verdi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. Sizde farkılılık arıyorsanız; Farklı evlilik teklifi paketlerimize bakabilirsiniz.

Organizasyon Fotoğrafları

Renkli Lazerle Boğazda Evlilik Teklifi

Naz ve Sertaç çiftimiz için yapıldı bu defa tüm hazırlıklar... Bağazda başlayan romantik turumuz, iki kıta arasında yapılan lazerle evlilik teklifi ile mutlu sona ulaştı. Naz Hanım'ın Eveti ile bir çiftimizi daha memnuniyetle uğurladık.

Organizasyon Fotoğrafları

Yatta Sürpriz Evlilik Teklifi

Ali Bey özenle seçimlerini yapmıştı , masa renginden , tur boyunca dinlenecek müziklere kadar... Herşey ve herkes Sinem Hanıma yapılacak sürpriz için hazırdı. Ve o an geldiğinde Sinem Hanım büyük bir şanşkınlık sonrasında , kendisine yapılan bu muhteşem evlilik teklifine Evet diyerek, Ali Bey'le mutlu bir başlangıç yaptı. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Organizasyon Fotoğrafları
123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail