Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Yunuslarla Baş Başa Yüzme Ve Sürpriz Evlilik Teklifi

İlker Bey farklı bir evlilik teklifi organizasyonu yapmak istedi. Tuğba Hanım'la birlikte Yunus Gösterisine gittiler. Yunusların muhteşem gösterisi sırasında , yunusların getirdiği mesajla gelen sürpriz evlenme teklifi. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Köprüde Renkli Lazerle Evlenme Teklifi

Muharrem Bey, Özge Hanıma yapacağı sürprize hazırlanmıştı. Tekrar tekrar sürecin üzerinden geçildi. Yata alınma şeklinden , teklif anında çalacak müziğe kadar en ince ayrıntısına kadar... Boğazın eşşsiz güzelliğinde , rengarenk lazer ışıkları ile muhteşem bir evlilik teklifi organizasyonu. Özge Hanım'ın EVET'i ile herşey çok daha anlamlı artık:) Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kumsalda Sürpriz Evlenme Teklifi

Kumsalda ateş etrafında canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ve devamında gelen sürpriz evlilik teklifi organizasyonu. Eren Bey ne istediyse aynısını yapmaya çalıştık :) Bu güzel evlilik teklifi gibi güzellikler hep yanlarında olsun, mutluluklar diliyoruz.

Boğazda Renkli Lazerle Evlenme Teklifi

Zeynep ve Ataş çiftimiz Sürprizler Diyarının misafiri oldu. Ataş Beyin istekleri doğrultusunda hazırlandı herşey. Zeynep Hanım köprünün altında renkli lazer ışıkları altında yapılan sürpriz evlilik teklifine EVET diyerek mutlu bir başlangıca imza attı. Çiftimize bol sürprizli bir hayat diliyoruz.

Köprüde Renkli Lazerle Evlenme Teklifi

Dilan Hanım kendisi için bekleyen yatı görünce oldukça şaşırdı. En sevdiği renklerde hazırlanan romantik bir yat masası, romantik bir boğaz turu, romantik müzikler... Ve Boğaz köprüsüne yansıtılan renkli lazer ile yapılan sürpriz evlilik teklifi... Dilan Hanım'ın cevabı tabi ki Evet oldu :)

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail