Sürpriz Evlilik Teklifi Paketleri

Hizmetlerimiz

Video Galerisi

Videolarınızı İndirmek İçin Tıklayınız

Romantik İstanbul Evlilik Teklifi

Ozan Bey muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde , güller ve mumların romantizm kattığı bir akşam yemeği sonrasında Tuğçe Hanım'a evlilik teklifinde bulundu. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Boğazda Akşam Yemeği Sonrasında Yatta Lazerle Evlenme Teklifi

Boğazdaki bir restorandan yemek sonrası alınan çiftimiz Yusuf Bey ve Betül Hanım'ı yatımızda gerçekleştirdikleri bu güzel organizasyon nedeniyle tebrik ediyor, çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Galata Kulesi'nde Orkestra ile Evlenme Teklifi

Galata Kulesi'nin muhteşem atmosferinde orkestramız ile sürpriz evlilik teklifi... Galata'ya çıkan yollar sürprizlerle doludur, kim bilir belki de sıra sizindir :) Halil Bey ve Tuğba Hanım'ı tebrik ediyor. çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yatta Lazerle Evlilik Teklifi ve Havai Fişek Gösterisi

Özgür Bey ve Nourhaine Hanım için sürprizlerimiz devam etti, Vip araçla yatımıza gelen ve devamında köprüde lazerle evlilik teklifi organizasyonu ve muhteşem bir boğaz manzarasında havai fişeklerle rengarenk bir kutlama... Sürprizler Diyarı olarak çiftimizi tebrik ederiz.

Kız Kulesinde Muhteşem Evlilik Teklifi

Maiden's Tower diğer bir deyişle Kız Kulesi tıpkı masallardaki gibi... Kenta Bey'in ;Kule De Bar'ın muheşem atmosferinde Kaori Hanıma yaptığı sürpriz evlilik teklifi. Kule barın mumlarla gül yapraklarıyla süslenen tarihi atmosferinde başbaşa romantik bir akşam yemeği ve sonrasında gelen sürpriz evlilik teklifi. Tabi ki Sürprizler Diyarı Farkıyla. Çiftimize mutluluklar dileriz.

123456789101112131415161718192021
Ara Whatsapp Mail